Näin tänään Akuutti-ohjelmassa jutun helposta juoksu-ohjelmasta, jota noudattamalla "oppii" juoksemaan viidessä/kuudessa viikossa viisi kilometriä. Mikäs olisi mukavampaa kuin saada tähän ahteriin liikettä!

No, alkuinnostustahan tämä on ja on kivaa suunnitella millaisen lenkkipuvun ostan, kelpaako vanhat lenkkarit juoksuun ja missä olisi mukava juosta ja lenkkeillä. Ei ehkä pitäisi kertoa etukäteen suunnitelmiaan (varsinkaan liikunnan ja kunnon kohottamisen suhteen), mutta pakko innokkaana ja tarmoa täynnä tätä suunnitella! Katsotaan asiaa uudelleen sitten kahden viikon kuluttua...

Mutta miun tuossa takapihan tuntumassa alkaa ihan mukava ja valoisa metsälenkkipolku, siinä olisi kiva lenkkeillä näin alkavan kevään kunniaksi. Toivottavasti vain nuo kaameat loskakelit loppuisi, inhottaa kun aina ulkoilun jälkeen on lahkeet, kengät ja sukat märkänä. Otsan rypistys Yh! Enemmän auringon paistetta ja lämpöä, haluan että olisi jo kunnon kevät!

Ekotorilla kävin tänään pyörähtämässä, mutta en löytänyt mitään kivaa. Tai olisihan siellä ihania sohvia ja nojatuoleja, mutta bussikuski tuskin tykkäisi kun sellaisen raahaisin kyytiin. Nauru LP-levysoittimen siellä näin, mutta tarkemmin katsottuna neula oli siitä rikki. En sitten ihan ummikkona viitsinyt rikkinäistä soitinta ostaa.

Kämpillä sitten tänään siivosin ja sisustin, koko makuuhuone meni uusiksi tavaroiden paikkoja myöten. Marsut hieman ihmeissään olivat äkkisestä aitauksen siirrosta, mutta tyytyväisiä olivat sitten puhtaaseen ympäristöön ja aitaukseen. Niinkuin mie itsekin, siivoamisessa parasta on se, kun kunnon urakan jälkeen saa vain olla siistissä kämpässä vailla huolen häivää (tai melkein ilman huolia).