Nyt olisi ollut ne kuvat poikaa, mutta ei voi mitään. Eli kirpputoripäivä oli tänään ja siskon kanssa suunnattiin kohti kirpputoreja aamupäivällä. Kierrettiin koko kaupungin kolme kirpputoria ja Fida-lähetystori. Mukaan tarttui kuitenkin vain ihana laukku, jonka sisällä oli huivi ja hiuspanta.

Laukku on jokin merkitön, mutta aivan tajuttoman kaunis ihanuus. Laukku itse on tehty jostakin kovasta, tukevasta kankaasta/pahvista?, joka on päällystetty mustalla/hennon vaaleanpunaisella pitsillä. Laukku menee kiinni magneetilla ja laukun läppä on kivasti viistoon leikattu.

Laukun mukana tuli samansävyinen ja melkein saman kuvioinen huivi, joka toimii varmasti jossakin juhlissa leningin kanssa hartiahuivina. Laukulla ja huivilla oli hintaa 3 euroa.

Lisäksi löysin mustan hiuspannan, jossa oli koristeena pienen pieni sievä rusetti. Kaunis yksityiskohta ja asuste asukokonaisuuteen, hintakin oli vain 0,50 euroa. Kuvia tämän päivän löydäistä lisäilen joskus, kunhan saan kameran lainaan.

Kenkiä katselin sillä silmällä, että kevääksi ja kesäksi olisin löytänyt pilkkumekkoni seuraksi jotkin ihanat ladyt, mutta mitään sopivaa ei nyt löytynyt. Huuto.netiltä olen myös kenkiä katsellut kieli pitkänä, mutta olen vielä saanu hillittyä itseni, enkä ole ostanut jokaista haluamaani paria.

Mutta teinhän minä huuto.netillä tänään ostoksenkin, mutta siitä sitten myöhemmin. Silmänisku

Posti toi kauan kaivatun Suomen Marsuyhdistyksen jäsenlehden ja sitä lueskelinkin mielenkiinnolla.

DD xoxo