Aprillipäivän kunniaksi käytiin siskon kanssa shoppailemassa. Kirpputoreilla siis, tottakai. Silmänisku Oli ihan löytöjen päivä, tässäpä parhaimmat;

laukut.jpg

Punainen laukku löytyi toiselta kirppikseltä ja nappasin sen heti mukaani, oli niin kaunis ja mukavan värinen. No, seuraavalla kirpparilla sitten hyllyjä tonkiessa silmiin pisti musta laukku, joka oli aivan samanlainen kuin ostamani punainen! Pitihän sekin tietysti sitten ottaa, nyt saa valita mielialan mukaan laukun päivän rientoihin. Hymy Punainen laukku; 1€ ja musta 1,50€

marilynkello.jpg

Fida-lähetystorin näyteikkunasta sitten bongasin iki-ihanan kellon, jossa poseeraa Marilyn Monroe! Olin juuri edellisenä päivänä sanonut siskolle, että haluaisin Marilyn-kellon, heh. Heti piti Fidaan kipaista ja käydä noukkimassa kello pois näyteikkunasta. Hinta 8,50€.

Siskolle ostin lisäksi kirpputorilta kolme vanhaa Cosmopolitan-lehteä lukemiseksi. Hinta kolmen lehdennipusta oli 0,10€.

Ja tänään laitoin Huuto.net:iin myyntiin korsettilaukun ja Elle-lehden hopealaukun, kun en kummallakaan mitään suuremmin tee. Myyntiin siis kaappitilaa viemästä!